Jeta në Zvicër

I grabit barkën personit që e shpëtoi dhe shkakton disa aksidente në ujë

Pasi që një burrë 42 vjeçar shpëtohet në Liqenin e Cyrihut, e hedh shpëtimtarin e vet nga barka dhe ia grabvit barkën me të cilën pastaj shkakton disa aksidente.

42 vjeçari nga Mongolia ishte zhytur me gjithë rroba në Liqenin e Cyrihut pasditen e të hënës dhe, duke notuar, ishte larguar shumë nga bregu. Sjellja e tij e çuditshme u kishte rënë në sy shume vetave që ndodheshin në afërsi, në bregun e liqenit të Cyrihut, në Rapperswil. Duke menduar se ishte në rrezik, ata donin ta ndihmonin, shkruan 20minuten.ch.

Siç bën të ditur Policia Kantonale e St.Gallenit, püerfundimisht ndihmë i ofroi një burrë 55 vjeçar i cili e nxori nga uji dhe e vendosi në barkën e tij motorike, me të cilën u n isën drejt portit. Por, gjatë udhëtimit, për shkaqe ende të panjohura, mes tyre shpërtheu një konflikt, transmeton albinfo.ch. Në sherr e sipër, mongolezi e hedh në ujë pronarin e barkës dhe vazhdon ngasjen e barkës motorike drejt bregut.

Me këtë rast barka e tij rast përplaset me një barkë të zbrazët pedalo dhe me një barkë tjetër motorike. Por nuk mbetet me kaq. Me barkën e grabitur ai godet një barkë “pedalo” tjetër me katër veta në të dhe vazhdon vozitjen drejt mesit të liqenit, përcjell albinfo.ch. Atje pas pak ai kapet nga policia e Liqenit e Kantonit të Cyrihut.

Ndërkohë, shpëtimtari 55 vjeçar është shpëtuar nga persona të tretë të cilët e kanë hipur në barkën e tyre.

Për fat të mirë nga gjithë kjo seri aksidentesh nuk ka pasur asnjë të lënduar. Shkaktari, personi 42 vjeçar është arrestuar nga policia.

(Foto: Kapo Zürich)