Kuriozitete

Iphone 14 vjen me kapacitet më të madh të baterisë

Më 7 shtator, do të prezantohen katër versionet e iPhone: versioni bazik i iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro dhe iPhone 14 Pro Max

Derisa kanë mbetur edhe pak ditë deri në lansimin e versionit Iphone 14 tashmë është bërë e ditur se modeli më i ri  do të ketë një kapacitet më të madh të baterisë.

Sipas raportimeve më të fundit, këto pajisje pritet të kenë dimensione paksa më të mëdha, por edhe kapacitete më të mëdha të baterisë që do të përdorin opsionin e ri të ashtuquajtur “alëays-on diplay” që do të thotë se do të figurojë ora dhe data edhe kur telefoni është i kyçur.

Përdoruesit e versionit beta iOS 16 tashmë e kanë në telefonat e tyre këtë opsion, e përditësimi zyrtar pritet i sistemit operativ iOS 16 do të ndodhë më 7 shtator, pas përfundimit të eventit Far Out.

Megjithatë, ky opsion është i lidhur me teknologjinë e re të ekranit OLED që Apple do ta përdorë ekskluzivisht në iPhone 14 Pro dhe iPhone 14 Pro Max, sa i përket freskimit të ekranit gjatë opsionit alëays-on display, që do të ndihmojë në kursimin e baterisë.

Kur flasim për dimensionet e ekraneve, iPhone 14 vjen me ekran 6.1-inç, iPhone 14 Plus me 6.7, iPhone 14 Pro me 6.1 si dhe iPhone 14 Pro Max me 6.7-inç.


 Të tjera nga Kuriozitete