Nëntë kompani të IT-së nga Kosova, në panairin “DMEXCO 2023” në Gjermani

Mësohet se Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT), përkatësisht Agjencia...
Reklamë

  Lajme

  Shkurt.de

  Tematike