Gjermani: Dëmi nga përmbytjet vlerësohet të jetë 2 miliardë euro

Shirat e rrëmbyeshëm në Bavari dhe Baden-Württemberg dëmtuan shtëpitë, infrastrukturën dhe...
Reklamë

  Lajme

  Shkurt.de

  Tematike