Sporte Luftarake

Kampioni shqiptar i boksit Florian Marku nesër do të mbrojë titullin përball meksikanit Miguel Parra

Kampioni shqiptar i boksit Florian Marku, me karrierë në Angli, do të mbrojë titullin përball meksikanit Miguel Parra, shkruan albinfo.ch.

Kjo ndeshje është e vlefshme për titullin “WBC Silver Interim” dhe do të zhvillohet më datë 25 gusht në stadiumin Air Albania, Tiranë.

Marku është një nga sportistët më të suksesshëm shqiptar në arenën ndërkombëtare.

Mund të jetë një imazh i 8 persona, ambiente të brendshme dhe teksti që thotë "BOXXER MARKU VS MIGUEL PARRA WB SILVER INTERIM TITLE VRAJAvs VELEV YOUTH NT TERCO TINE TITLE CHAMPON YMERI VS EMILOV XHELILI LUCAS CELO MITEV RAJKU VERGIEV DREDHAI PETROVIC LALA JANKOVIC QAMILI CAICEDO CANI BOZDOGAN SANTINI IBARGUEN 25 AUG AIR ALBANIA STADIUM TIRANA, ALBANIA BOXXER.COM WBC Blinibileta com UBSH poweredby tirana AIR"