Të tjera

Kombëtarja e Kosovës, në Manchester të Britanisë së Madhe

Kombëtarja e Kosovës në “Taekwondo” ka marrë pjesë në Kampionatin Evropian, të mbajtur prej 19-22 maj 2022, në Manchester të Britanisë së Madhe, përcjell albinfo.ch.

Suksesin më të madh e arriti Arbnor Bajra, i cili shënoi fitore në raundin e parë të kategorisë -74 kilogramë, ndërsa u ndal në raundin e dytë. Renditja përfundimtare për garuesin tonë ishte vendi i nëntë, që vlerësohet sukses.

Pjesëmarrës ishin edhe dy garuesit e tjerë, Arbër Azemi, bursist olimpik për Paris 2024, dhe Arbër Bajra, të cilët nuk e patën ditën e tyre, pasi u ndalën në raundin e parë të kategorisë -68 kg, përkatësisht -80 kg.

Shkaku i mungesës së vizave, Arnis Agushi (-63 kg) dhe Valon Gegaj (-54 kg), nuk patën mundësi të marrin pjesë.

Iu urojmë më shumë fat taekwondistëve tanë në garat e ardhshme ndërkombëtare.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI