Boks dhe mundje

Kontrollet e Antidopingut të Zvicrës për Sefer Seferin edhe njëherë negative

Një muaj më parë, boksierin shqiptar Sefer Seferin, befasishëm në orët e mëngjesit e vizituan nga Antidopingu i zviceran, ndërsa një muaj më vonë, ai ka pranuar edhe rezultatin. Kontrollet kanë qenë edhe njëherë negative, pra në të mirë të Seferit, njofton albinfo.ch.

“Ashtu siç pritej, gjetjet e kontrollit të fundit të dopingut ishin edhe një herë negative. Kjo do të thotë që kam luajtur shumë luftime me disiplinën dhe vullnetin e hekurt. Unë qëndroj për Boks të pastër! Pika e ardhshme e boksit tashmë është e konfirmuar, ne jemi të lumtur”, thotë Sefer Seferi, në njoftimin publik.

Ndeshja e fundit e Sefer Seferit ishte në nëntor kundër Firat Arslan-it dhe ky takim përfundoi pa fitues.

32-vjeçari nga Korita e Gostivarit, në karrierë ka zhvilluar 26 luftëra, 23 fitore, 2 humbje dhe 1 barazim.