Dimri në Kosovë, si në përralla

Kosova duhet të vizitohet nga çdo grua aventuriste

Kosova është përmendur si vend atraktiv për ecje malore e cila shoqërohet me vlerat e trashëgimisë kulturore

Në mesin e mediave të mëdha ndërkombëtare që shkruajnë për Kosovën është edhe ‘Vogeu’.

Kjo revistë e famshme ka bërë një listë me nëntë vende të cilat duhet të vizitohen gjatë vitit 2017, duke përfshirë këtu edhe Kosovën, përcjell albinfo.ch.

Kjo listë është me vendet që duhet të gratë aventuriste, derisa Kosova të ofron ecje malore e shumë vende të bukura.

Kosova është përmendur si vend atraktiv për ecje malore e cila shoqërohet me vlerat e trashëgimisë kulturore.

Në këtë listë të destinacioneve kryesore aventuriste që çdo grua duhet t’i vizitojë në vitin 2017, janë përfshirë: Peru, Antarktika, Australia Lindore, Finlanda, Kanada, Ballkani, Nepali, Jordani dhe Kenia.


 Të tjera nga Dimri në Kosovë, si në përralla