Kosova

Kosova fiton 6 medalje në xhudo

Ekipi i Kosovës fitoi 6 medalje, 1 të artë, 1 të argjendtë dhe 4 të bronzta.

Kosova po vazhdon të shënojë suksese në sportin r xhudos në garat ndërkombëtare. Nga Kampionati Ballkanik për Senior që u mbajt në Pazarxhik të Bullgarisë Kozova mori pjesë me 7 garues.

Ekipi i Kosovës fitoi 6 medalje, 1 të artë, 1 të argjendtë dhe 4 të bronzta.

Shpati Zekaj i artë (-100kg)
Erza Muminoviq e argjendtë (-52kg)
Loriana Kuka e bronztë (-78kg)
Dëbora Gjakova e bronztë (-57kg)
Muhamedin Veseli i bronztë (-60kg)
Dardan Cena i bronztë (-73kg)