Kosova

Kosova me 7 xhudistë në botërorin e xhudos

7 xhudistët elitarë nga Kosova do të përfaqësijnë vendin në Kampionatin Botëror të xhudos në Doha të Katarit.

Kjo garë do të zhvillohet nga data 7 deri më 13 maj në Doha, ku do të marrin pjesë pesë kontinente, 99 shtete me 658 garues, ku nga ta janë 344 meshkuj dhe 314 femra.

Kosovën e përfaqësojnë xhudistët si në vijim:

1.Distria Krasniqi (-52 kg);

2.Erza Muminoviq (-52 kg);

3.Nora Gjakova (-57 kg);

4.Flaka Loxha (-57 kg);

5.Akil Gjakova (-73 kg);

6.Laura Fazliu (-63 kg);

7.Loriana Kuka (-78 kg)