Kosova

Kosovë: Afati për konvertimin e targave ilegale zgjatet deri më 15 dhjetor

Qeveria e Kosovës sot në mbledhjen elektronike të qeverisë ka vendosur që të zgjatet afati për konvertimin e targave ilegale deri më 15 dhjetor.

“Qeveria e Republikës së Kosovës ka zhvilluar mbledhje elektronike, në të cilën ka ndryshuar dhe plotësuar Vendimin e Qeverisë Nr.01/170 të datës 30 tetor 2023 , duke zgjatur kështu afatin për regjistrimin me benefite financiare për pronarët e automjeteve me denominimet ‘PR’, ‘KM’, ‘PZ, ‘GL’, ‘UR’, ‘PE, ‘DA’ apo ‘ĐA’ deri më 15 dhjetor 2023”, thuhet në njoftimin e qeverisë, përcjell albinfo.ch.