Kosova

Kosovë: Së shpejti, masa të ashpra ndaj dhunuesve

Ministrja e Drejtësisë në Kosovë, Albulena Haxhiu, foli lidhur me hapat që ka ndërmarrë Ministria e Drejtësisë për trajtimin e viktimave të dhunës, si dhe masat që së shpejti do të hyjnë në fuqi përmes Kodit Penal ndaj dhunuesve.

“Iniciativa të shumta do të kontribuojnë që dhuna në familje dhe ajo me bazë gjinore të minimizohet. Në këtë takim u zhvillua bashkëbisedim frytdhënës ndërmjet të pranishmëve dhe ministres së Drejtësisë”, thuhet në njoftimin e MD-së.