Shqipëria

Kryeministri i Shqipërisë thotë se është gati të bisedojë me opozitën

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka deklaruar në seancën e sotme të Kuvendit se ishte gati të bisedonte me opozitën, e cila i dogji mandatet dhe doli në rrugë.

Rama e quajti PD-në Partia Demokratike Rrugore dhe LSI-në, Lëvizja Socialiste për Fall dhe shtoi se ata mund të marrin pjesë në komisionin e reformës zgjedhor si vëzhgues me status special.

“Jemi gati të pranojmë komunikimin edhe me ata që janë të dhënë pas kapsollave. Jemi gati në Komisionin e Reformës Zgjedhore, kanë vendin e tyre si vëzhgues me status special. Nuk kemi çfarë bëjmë. Kemi një PD parlamentare dhe një Parti Demokratike Rrugore. Jemi gati të gjejmë mënyrën të diskutojmë në një pitstop në Parlament”, ka thënë ai.