Lajme

Kujdes, këto fluturime mund të anulohen

Këtë javë mund të ndodhin disa anulime të fluturimeve

Kompanitë ajrore po paralajmërojnë udhëtarët zviceranë për anulimet e mundshme të fluturimit këtë javë, për shkak të grevave franceze. Aeroporti i Gjenevës ka postuar një paralajmërim për anulimin në faqen e saj të internetit, përcjell albinfo.ch.

Easyjet ka thënë se pret vonesa dhe anulime deri të mërkurën. Zvicra ka lëshuar një paralajmërim të ngjashëm.

Udhëtarët me përvojë e dinë të shmangin kalimin përmes një aeroporti francez në një destinacion dytësor. Fatkeqësisht, kjo nuk siguron asnjë garanci.

Në vitin 2018, katër kompani ajrore paraqitën një ankesë në Komisionin Evropian, duke argumentuar se Franca po parandalonte lëvizjen e lirë të njerëzve dhe thyer ligjin e BE-së, duke mos lejuar fluturime mbi vendin gjatë grevave, sipas Reuters, përcjell tutje albinfo.ch.

Përveç kësaj, Easyjet paralajmëron për një rrezik të vonesave dhe anulimeve të fluturimeve për në Itali më 13 dhjetor 2019 për shkak të grevave të planifikuara nga mbajtësit e bagazheve.

https://www.gva.ch/en/Site/Passagers/Vols/Departs?fbclid=IwAR3yM_tAHiHnY0fjSdOA92CKRfVRnmzrzn0ZnO2OCqKgtONFjEz-fIxYoa0

 

https://www.zurich-airport.com/passengers-and-visitors/arrivals-and-departures/departures?fbclid=IwAR3mSL1t-ulX6duj855WEcKRkEvMWdoTnjdqGemkmRyj72Gj6f8_YJMW7jE