Sporti

Kupa e Botës 2026 do të luhet në Meksikë, SHBA dhe Kanada

Finalet e Kupës së Botës pas tetë vitesh do të mbahen në tre shtete të Amerikës Veriore. Treshja Meksikë, SHBA dhe Kanada kanë fituar kundër Marokos, shkruan albinfo.ch. Tre shtetet fituan 134 kundër 65 të Marokos.

E veçanta e këtij botërori është se përherë të parë do të ketë 48 shtete, duke pasur mundësi reale që Shqipëria dhe Kosova të kualifikohen.

“Suksese – një rezultat i madh pas një pune të lodhshme!”, shkruajti presidenti Donald Trump në rrjetet sociale.