Kalendari

Kuvendi i Shqiptarëve të Zvicrës ju fton në mbledhjen e përgjithshme

Kuvendi i Shqiptarëve të Zvicrës ju fton në mbledhjen e përgjithshme.
Data: 16 dhjetor 2018
Koha: 14:00 – 16:00
Vendi: MY STOP Zürich, Moosbachstrasse 1, 8910 Affoltern am Albis, Salla e MY
PLACE Restaurant (kati i tretë)

Mbledhja është e hapur për të gjithë të interesuarit.
Të gjithë pjesëmarrësit në këtë mbledhje mund të bëjnë propozime, votojnë, kandidohen dhe
të zgjidhen në organet e Kuvendit.

Për informata, këshilla apo sygjerime mund të shkruani në këtë adresë të e-mailit :
[email protected]
Me respekt,
Jeton Kryeziu, kryetar i KShZ