Kalendari

Më 12 qershor bëhet promovimi i librit monografik “Çerekshekulli i Ansamblit VATRA Bülach-Zürich“

Më 12 qershor do të bëhet promovimi i librit monografik“ Çerekshekulli i Ansamblit VATRA Bülach-Zürich“, i cili do të mbahet nga ora 14:00, në adresen Schulhaustrasse 11,8181 Höri, shkruan albinfo.ch.

Vlen të theksohet se, pos tjerash, ky manifestim do të përmbajë program të pasur kulturor e artistik si dhe ekspozitë fotografish të aktiviteteve të rrugëtimit ndër vite të Ansamblit VATRA.

 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI