AT Balkani

Mërgimtari kthehet në Kosovë pas 29 vjetësh, e presin me surle e tupanë

Një kosovar ka ardhur në Kosovë pas plot 29 vjetësh.

Të përmalluar familjarët dhe shoqëria i organizuan atij një pritje të paharrueshme në Aeroportin e Prishtinës “Adem Jashari”.

Fadil Bytyqi u kthye në Amerika dhe u prit me surle e tupanë e valle.

 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI