Kalendari

Minipanair i librit shqip në Lucern

Më 14 dhe 15 tetor, në Lucern do të organizohet një minipanair libri, i pari i këtij lloji me libra në gjuhën shqipe. Minipanairi mbahet nën përkujdesin dhe me mbështetjen e Unionit të Bizneseve Shqiptare në Zvicër.

 Info rreth ngjarjes

  • Data e fillimit14 Tetor 2017
  • Ora10:00
  • LokacioniLucern
  • Data e përfundimit25 Shtator 2017 - 23:00