Sporte Luftarake

Prishtinë: Publikohet videoja zyrtare e Kampionatit Evropian të Xhudos

Kampionati Evropian e Xhudos mbahet në Prishtinë më 16 dhjetor, ku do të marrin pjesë rreth 50 shtete me mbi 100 xhudistë

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka publikuar videon promovuese zyrtare të Kampionatit të Hapur Evropian “European Judo Championships Open Prishtina 2023”, i cili do të zhvillohet më 16 dhjetor dhe do të marrin pjesë deri në 50 shtete, me mbi 100 xhudistë, shkruan albinfo.ch.

“Deri në 50 shtete pjesëmarrëse me mbi 100 xhudistë, edhe elitarë, do të garojnë për çmimin e madh prej 300,000 € në total në të gjitha kategoritë. Kampionati i Hapur Evropian i Xhudos, ‘European Championships Open’, organizohet në kuadër të programit shtetëror ‘Kosova, shtet i xhudos’ nga Kosova Judo Federation, dhe mbështetet nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe Federatës Evropiane të Xhudos”, thuhet në njoftim.

Tutje, MKRS ka njoftuar se hyrja do të jetë falas për të gjithë.

Video në linkun: https://www.facebook.com/watch/MKRS.MKOS.MCYS/?ref=embed_video