Kosova

Muriqi e Muslija pjesë e 11-shes më të mirë të UEFA-s

Ndeshja e fundit Kosovë-Qipro dhe rezultati i jashtëzakonshem i kombëtares së Kosovës e cila shënoi 5 gola, i bëri përshtypje edhe Uefa Nations League.

Në publikimin e formacionit më të mirë të javës, pjesë e 11-shes më të mirë janë edhe yjet e Kosovës Muriqi e Muslija.