Kosova

Ndriçohet ‘Sahat Kulla’ e Prishtinës

Kryeqytetit të Kosovës, Prishtinës, përkatësisht pjesës së vjetër të saj tashmë i është shtuar madhështia pas ndriçimit që iu bë njërit ndër objekteve më të vjetra.

‘Sahat Kulla’ e Prishtinës u bë me drita të cilat u ndezën pas një renovimi prej kohësh i cili ndodhi në këtë objekt, shkruan Albinfo.ch.

“Sahat kullës në Prishtinë ja rikthyem identitetin dhe ndriçimin! Jam shumë i lumtur që sonte, në bërthamën e zonës historike të Prishtinës së vjetër e përuruam këtë monument me vlera të trashëgimisë tonë kulturore, historike e arkitektonike’, shkroi i pari i Prishtinës, Përparim Rama.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI