Lajme

Në Bernë, marrja e vaksinës shoqërohet me ëmbëlsira

Në Bernë, me marrjen e një goditjeje Covid, dhurohet një copë tortë

Për të festuar suksesin e fushatës së saj të vaksinimit, Zyra Federale e Shëndetit Publik (FOPH) do të shërbejë tortë për të gjithë kalimtarët sot nga ora 13:30 para Ndërtesës Federale në Bernë, shkruan albinfo.ch.

Një njësi e lëvizshme e vaksinimit do të jetë në vend, gjithashtu, për të inkurajuar njerëzit të marrin goditjen aty dhe pastaj, pa pasur nevojë të rezervoni një takim, mund të shërbehni me tortë.

FOPH vuri në dukje se inokulimet po përparojnë mirë në Zvicër, me dy në tre persona mbi 16 vjeç që kanë marrë të paktën dozën e parë të vaksinës. /Albinfo.ch


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI