Lajme

Njëmbëdhjetë persona u dënuan për vjedhje birre në Austri

Njëmbëdhjetë të dënuar në rastin e birrës Graz

Njëmbëdhjetë persona u dënuan për një vjedhje birre në shkallë të gjerë në fabrikën e birrës Puntigam, raportoi Die Presse, përcjell albinfo.ch.

Burrat e kishin deklaruar birrën e paprishur si “mall të thyer” nga viti 2009 deri në vitin 2017, e kishin marrë me vete.

Ata u dënuan me burgim të pjesshëm nga 15 deri në 24 muaj si dhe me gjobë për vjedhje tregtare dhe përvetësim.

Katër të tjerë të dyshuar u shpallen të pafajshëm.

 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI