Muzikë

Orkestra e të Rinjve të Kosovës fiton vendin e parë në Belgjikë

Orkestra e të Rinjve të Kosovës ka fituar vendin e parë në Festivalin EMJ të Belgjikës.

Të rinjtë e Kosovës janë përballur me mbi 200 nivele të ndryshme të orkestrave nga e gjithë bota, njofton Klan Kosova, përcjell albinfo.ch.

Para dy vitesh, në Festivalin Europian të Muzikës së të Rinjve, Orkestra e të Rinjve të Kosovës është shpërblyer me vendin e dytë në një garë të ngjashme. Dhe atë, në mesin e 200 shteteve pjesëmarrëse.