Shkurt.ch

Policia e Bazelit, së shpejti me vetura “Tesla”

Popullariteti i makinave «Tesla» po zgjerohet gjithnjë e më shumë, kështu që tashmë mund të shohim se si po përdoren nga policia në qytete të caktuara në mbarë botën. Ato të fundit që filluan me konvertimin e makinave të tyre në “Tesla”, në këtë rast modeli X model SUV, është policia nga qyteti zviceran i Bazelit, shkruan albinfo.ch.

Nga aty ata thonë se këto makina janë më të shtrenjta se makinat e mëparshme me naftë, por ata presin për të kursyer para për shkak të kostove më të ulëta të mirëmbajtjes së makinave «Tesla».

Procesin e konvertimit të këtyre makinave e kanë bërë publike në llogarinë e tyre Instagram, ku në fotot dhe në një video, ju mund të shihni se si makina duket para dhe pas inkorporimit të aksesorëve të policisë. Pas përfundimit të procesit, qytetarët e Zvicrës në Bazel do të jenë në gjendje t’i shohin këto makina nëpër rrugët e qytetit.