Kultura

Promovohet romani i Çun Lajçit, “Kur fryjnë ernat”

Këtë të shtunë, më 7 dhjetor, me fillim në orën 14, në Langenthal (Kantoni i Bernës) bëhet PROMOVIMI I ROMANIT të Çun Lajçit “KUR FRYJNË ERNAT”.

Aktiviteti mbahet në  “Ristorante Pizzeria Pinocchio” të NAIM MAKSUTI,
Spitalgasse 18,4900 Langenthal
***
Promovimi bëhet me organizimin e shoqatave “LIDHJA SHQIPTARE NË BOTË” dhe KËSHILLIMORJA ABSM në BASEL
***
Romani i Çun Lajçit që botohet në kolanën e botimeve Buzuku, është tepër i veçantë, një befasi origjinaliteti, stili e mesazhi që përçon krijimtaria e tij.
Është historia e një kohe me reflektime dymijëvjeçare, që autori me elegancë dhe liri poetike rrëfen dhe emocionon.
Është lufta e fundit, flijimi biblik i Jasharëve, rezistenca që solli lirinë.
Ju mirëpresim!


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI