Kalendari

Protestë kundër vendimeve të padrejta gjyqësore në Maqedoninë e Veriut

Nesër, më 18 maj 2019, e shtunë, organizohet një protestë në Bernë, si iniciativë e diasporës shqiptare të Maqedonisë së Veriut.

Protesta fillon nga ora 12.00 dhe përfundon në orën 13 e 30, në Helvetiaplatz të Bernës.

Qëllimi i Protestës: sensibilizimi i diasporës për padrejtësitë që u bëhen shqiptarëve të Maqedonisë Veriore në vendimet gjyqësore.

 Info rreth ngjarjes

  • Data e fillimit18 Maj 2019
  • Ora12:00
  • LokacioniBernë
  • Data e përfundimit17 Maj 2019 - 19:00