Lajme

Punë zyre kundrejt shtëpie: çfarë duan punonjësit në Zvicër

Një studim i ri nga agjencia e rekrutimit JobCloud siguron informacion në lidhje me qëndrimin dhe sjelljen e punëkërkuesve gjatë Covid 19.

Një nga gjetjet është se pavarësisht pandemisë, punonjësit janë të gatshëm të shkojnë në zyrë sesa të punojnë nga shtëpia me kohë të plotë, përcjell albinfo.ch.

“Shumica e njerëzve pëlqejnë të punojnë në vend, në mënyrë ideale në kombinim me një mundësi për të punuar nga shtëpia,” tha CEO i JobCloud, Davide Villa.

Pak njerëz – 15 përqind e të anketuarve – po kërkojnë vetëm punë në zyre. “Puna në distancë nuk është kriteri kryesor kur kërkoni punë. Sidoqoftë, ai mund të kthejë peshoren më vonë në procesin e aplikimit”, tha Villa.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI