Të tjera

Qeveria malazeze shkarkon shtatë ambasadorë

Zëvendëskryeministri shqiptari, Dritan Abazoviq, po vazhdon me shkarkime të reja në Qeverinë e Malit të Zi.

Në javën e kaluar shkarkoi drejtorin e Policisë dhe të Inteligjencës, derisa Qeveria malaziase, së fundmi, ka vendosur shkarkimin e shtatë ambasadorëve, përcjell albinfo.ch.

Ministri i ri i Punëve të Jashtme i Malit të Zi, Djorgje Radulloviq, ka vendosur shkarkimin e shtatë ambasadorëve me arsyetimin se të gjithë ishin politikë.

Ambasadorët në Serbi, Kinë, Emiratet e Bashkuara Arabe, Itali, Bosnjë e Gjermani do të shkarkohen me procedura.