Shqipëria

Rama: Çdo pallat i dëmtuar në strukturë, do të shembet

Rama shkruan shkurt se për ato godina, ku pasojat e tërmetit kanë qenë minimale apo jo të mëdha, do të rregullohen dhe meremetohen

Kryeministri Rama ka postuar një videon në llogarinë e tij në Instagram, nga ku është shprehur se çdo pallat apo banesë e dëmtuar rëndë në strukturë, do të shembet.Rama shkruan shkurt se për ato godina, ku pasojat e tërmetit kanë qenë minimale apo jo të mëdha, do të rregullohen dhe do të meremetohen.“Çdo pallat i dëmtuar në strukturë do të shembet dhe çdo pallat i dëmtuar vetëm në muratura, do të meremetohet”, shprehet ai në një postim në Instagram.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI