Kosova

Rugova, e zbardhur nga dëbora, më e bukur se kurrë

Bora i ka dhënë pamje tjetër Rugovës, magjia e natyrës e bën atë të vizitueshme nga shumë turistë vendas, shkruan albinfo.ch

Ky vend është trevë malore në veri-perëndim të qytetit të Pejës, në Kosovë, dhe renditet si regjioni i tretë i Bjeshkëve të Nemuna, të njohura ndryshe si Alpet Shqiptare.

Ky vend malor ka një bukuri të veçantë në çdo stinë, por në këtë stinë të dimrit ka marrë një pamje krejtësisht tjetër. Dëbora, e cila ka mbuluar rrugët, fushat e shtëpitë e këtij vendi veçse u ka shtuar bukurinë dhe qetësinë dimërore vizitorëve dhe banuesve të kësaj ane. /Albinfo.ch