Lajme

Mbyllet shkolla në Hamburg, pasi “një person i armatosur” u pa pranë ndërtesës

Një shkollë në qytetin gjerman të Hamburgut është mbyllur nga policia, pasi një person i armatosur është parë aty pranë.

Policia e Hamburgut tha se aktualisht kishte një “operacion të madh policor” në shkollën Otto Hahn në Jenfeld.

“Nuk është e qartë nëse personi i armatosur i vëzhguar ka hyrë në ndërtesë apo thjesht ka ecur ‘në drejtim të ndërtesës së shkollës’ dhe më pas ndoshta ka kaluar shkollën”, ka thënë policia.