Autotech

Së shpejti prezantohet Iphone 11

Ka disa supozime se prezantimi i Iphone 11 do të bëhet më 10 shtator 2019.

Megjithëse një datë specifike nuk është konfirmuar ende nga Apple, këto supozime janë të bazuara nga prezantimet e viteve të kaluara.

Gjatë  këtij prezantimi pritet të paraqitet një iPhone i ri, më ndryshe nga modelet e kaluara.

Disa raportime sugjerojnë që modelet e ardhshme do të jenë: iPhone 11, 11R dhe 11 Max.

Për rikujtim, Iphone i parë doli në vitin 2007 nga kompania e madhe Apple, përcjell albinfo.ch.