Shqipëria

Shqipëria, destinacion edhe i zviceranëve

Shqipëria po bëhet gjithnjë e më popullore me zviceranë si një destinacion pushimesh. Kjo tregohet nga të dhënat e reja të platformës online Ebookers.

Midis janarit dhe korrikut 2019 përqindjet e hoteleve u rritën me një mesatare prej 80 për qind në krahasim me të njëjtën periudhë të një viti më parë.

Nëse dikush krahason korrikun 2019 me korrikun e një viti më parë, rritja është për 180 për qind.

Gjysma e përqindjeve ishin bërë për destinacionet e plazhit, sipas Ebookers. Të njohur për pushimet në plazh janë qytetet e Durrësit dhe Saranda.