Albinfo plus

Shqipëria, vendi që duhet vizituar këtë verë

Televizioni gjerman RTL i bën një prezantim bregdetit shqiptar, si destinacion interesant dhe që ia vlen për t’u vizituar. Dy gazetarë të këtij televizioni kanë vizituar pika të ndryshme të Shqipërisë, kryesisht bregdetin, por edhe brendinë, si Krujën etj. dhe kanë nxjerrë përfundime shumë pozitive. Sipas tyre, Shqipëria ofron shumë për turistët e të gjitha shijeve dhe preferencave. Dhe, të gjitha këto, me çmime të arsyeshme.

VDEO: