Lajme

Shqipëria dhe Kosova i prijnë listës së vendeve që mirëpresin turistët amerikanë

Dikur një nga dokumentet më të fuqishme të udhëtimit në botë, fuqia e pasaportës amerikane është rrënuar nën renë e koronavirusit, me dyer të përplasura të mbyllura nëpër planet për udhëtarët amerikanë.

Edhe ndërsa kufizimet në disa vende lehtësohen, amerikanët janë ende në listën e rrezikut. Në fillim të këtij muaji, Bashkimi Evropian lëshoi ​​Shtetet e Bashkuara nga lista e 15 vendeve, turistët e të cilëve u lejohet të vizitojnë.

Lista e shteteve që pranojnë vizitorët amerikanë fillon me Shqipërinë, Republikën Domenikane e Kosovën.

Por, ia vlen të përmendet se duke qenë se pandemia është aktuale, çdo gjë mund të ndryshojë në çdo kohë, shkruan “CNN”, përcjell albinfo.ch.