Kosovë

20 vite mbështetje të varfërve në Kosovë nga Caritas-i zviceran

Caritas Zviceran – 20 vite zotim drejt zvogëlimit të varfërisë si dhe mbështetjes së personave të margjinalizuar në Kosovë  
 
 • Fotolajmi

  VV me tubime në Zvicër

 • Fotolajmi

  Një shqiptar gjendet pa shenja jete në Gjermani

 • Fotolajmi

  Facebook synon të lansojë kriptomonedhën Libra

 • Fotolajmi

  Nis përsëri viti i ri shkollor për të mësuar gjuhën shqipe

 • Fotolajmi

  20 vite mbështetje të varfërve në Kosovë nga Caritas-i zviceran

Reklamë

 Kalendari i ngjarjeve

Reklamë