Integrimi

Themelohet Shoqata e Avokatëve Shqiptaro-Kanadezë në Ontario

Një numër i madh i mërgimtarëve gjendet edhe në Kanada, mirëpo tani për herë parë Ontario të Kanadasë është themeluar Shoqata e Avokatëve Shqiptaro-Kanadezë, (ACLA). 

Kjo shoqatë do të krijojë hapësirë për bashkëpunime mes avokatëve shqiptarë dhe atyre kanadezë, përcjell albinfo.ch. 

Kjo shoqatë gjithashtu do ofrojë mbështetje dhe konsulencë për komunitetit shqiptar zgjidhjen e problemeve ndryshme ligjore. 

  përkrahje këtyre qëllimeve, ACLA mëton bëhet një dhe lider për avokatët shqiptaro-kanadezë t’i shtyjë ata tutje këtë profesion ligjor, respektuar Ontario dhe Kanada”, është shkruar faqen e tyre. 

faqen e tyre zyrtare tashmë është bërë i ditur edhe bordi i shoqatës  përbëhet nga Anisa Arra (kryetare e shoqatës), Lusi Brace (drejtore për komunikim) dhe Pamela Metani (drejtore për anëtarësi). 

Hapja zyrtare e shoqatës do bëhet 27 maj 2019, duke filluar nga ora 18:00 Borden Ladner Gervais LLP. 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI