Kosova

Togeri i FSK-së, merr çmimin Honor Graduate në SHBA

Toger Arbnor Haxhani ka përfunduar me rezultate të larta Kursin Bazik për Oficer të Këmbësorisë (IBOLC), në Georgia të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, duke u shpërblyer me çmimin International Honor Graduate, përcjell albinfo.ch.

Gjatë 19 javëve sa zgjati ky kurs, Toger Haxhani ka treguar performancë të lartë, duke e prezantuar denjësisht Forcën e Sigurisë së Kosovës, në mesin e 170 pjesëmarrësve sa ishin në kurs, oficerë amerikanë dhe oficerë nga shtete të ndryshme të botës.