Lajme

Trenat dhe rrugët në Austri pritet të jenë të mbushura ditët në vijim

Trenat dhe rrugët në Austri pritet të jenë të mbushura ditët në vijim, ndërsa njerëzit nisen për pushimet e tyre, njofton albinfo.at.

Faqja e internetit e trenave ÖBB paralajmëron njerëzit duhet të bëjnë një rezervim në trena përpara se të udhëtojnë, dhe thotë se do të sigurojë deri në 10,000 vende shtesë në Ditën e Ngjitjes, “Pentecos” dhe Corpus Christi.

Numri i udhëtarëve me tren në Austri është rritur ndjeshëm për shkak të zbehjes së pandemisë, biletës më të lirë, klimës dhe kostos së lartë të benzinës, raporton transmetuesi ORF.

Sipas klubit austriak të automobilistëve ÖAMTC, shoferët mund të presin “trafik të rënduar” gjatë fundjavës së gjatë.

 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI