Kalendari

„TROJET“: Koncert artistik kushtuar 28 Nëntorit

Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike e Kosovës, në bashkëpunim me ansamblin „TROJET“ Winterthur, organizon koncert artistik kushtuar 28 Nëntorit, Ditës së Flamurit, me program kulturor dhe artistik, me këngë dhe valle. Këndojnë: Motrat Fetahu, Mentor Mushkola, Xhemail Murtishi, Emin Racaj, Krist Lleshi, Flutur Bytyqi. Moderimi: Studio „Aktrimi“ Zürich. Muzika: Esat Selimi dhe Adnan Krasniqi Sponsor Medial: TVSH Ju mirëpret: ansambli „TROJET“ Winterthur.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI