Kalendari

„TROJET“ në Winterthur, festë për 28 Nëntorin

Ansambli „TROJET“ në Winterthur ju fton të festojmë së bashku 28 Nëtorin, Ditën e Flamurit, me program të pasur kulturorë e artistik me këngë dhe valle.

Pjesëmarrës në progam: Motrat Fetahu, Mentor Mushkola, Rrezata Beqiri, Flutur Bytyqi, Ismet Krasniqi(nga Kosova), Ramadan Morina(studio e aktrimit Zürich).

Muzika: Vëllezërit Pervorfi. Moderatore: Fitore Aliu. Programi festiv do të mbahet me datën 24.11.2018 prej orës 19:00, ku do të keni mundësinë të shijoni edhe ushqimet tradicionale. Ju mirëpresim Ansambli “TROJET” Winterthur

 Info rreth ngjarjes

  • Data e fillimit24 Nëntor 2018
  • Ora19:00
  • Data e përfundimit24 Nëntor 2018 - 22:00