Kalendari

Turne për Pavarësinë e Kosovës në Gjenevë

Grupi Sportiv FC Kosova Geneve për Pavarësinë e Kosovës do të organizojë turneun tradicional.

Turneu do të mbahet më 2 shkurt dhe pritet të marrin pjesë shumë skuadra, derisa organizatori ka bërë thirrje që të regjistrohen skuadrat e interesuara.

Turneu do të jetë në futboll të vogël dhe tashmë është bërë tradicional.


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI

 Info rreth ngjarjes

  • Data e fillimit02 February 2020
  • Ora12:00
  • LokacioniCepta, ecolo de mecanique
  • Data e përfundimit2 February 2020 - 22:00