Kuriozitete

Vendet evropiane me rrugët më të mira

Cilësia e infrastrukturës rrugore në Evropë varion nga shteti në shtet, përcjell albinfo.ch.

Pa dyshim se ekzistojnë shumë hulumtime për cilësinë e rrugëve në vendet evropiane.

Të dhënat nga ranglista që do t’jua prezantojmë, vijnë nga “Raporti për konkurrencën globale të prezantuar në Forumin Ekonomik Botëror”.

Holanda ka rrugët më të mira në Evropë (me notë 6,4), e pas saj renditet Zvicra (me 6,3). Këto dy vende në rang listën globale pozicionohen në vendin 2 dhe të 3, ku para tyre është Singapori, si vendi më rrugët më të mira në botë. /Albinfo.ch

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm