Lajme

Vjenë: Rreth 50,000 makina lëvizin brenda dhe jashtë qendrës çdo ditë pune

A do të ketë një plan për të reduktuar trafikun në qendër të qytetit të Vjenës

Një plan për të reduktuar ndjeshëm trafikun në qendër të qytetit të Vjenës ndoshta nuk do të zbatohet siç ishte planifikuar në vitin 2022, njofton albinfo.ch.

Vjena donte të vendoste kamera vëzhgimi që kufizojnë hyrjen në Qarkun e Parë të qytetit me makinë për banorët.

Aktualisht, rreth 50,000 makina regjistrohen duke lëvizur brenda dhe jashtë qendrës historike çdo ditë pune.

Gazeta Der Standard raporton se ka informacione se rregullorja e re nuk do të hyjë në fuqi këtë vit, siç ishte planifikuar.

Legjislacioni i nevojshëm nuk është miratuar dhe ka shqetësime për mbrojtjen e të dhënave, thuhet sipas kësaj gazete, sipas së cilës priten projekte të reja lidhur me këtë problem. /Albinfo.at


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI