Lajme

Zgjedhjet lokale në Kosovë, më 17 tetor

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, e nënshkroi sot dekretin për mbajtje të zgjedhjeve të rregullta lokale në vend më 17 tetor të këtij viti.

Në komunikatën e kabinetit presidencial citohet se Osmani e ka marrë vendimin pas konsultimeve me subjektet politike, të mbajtura më 2 qershor.

Me vendimin e njëjtë i kërkon Komisionit Qendror Zgjedhor të Kosovës (KQZ) t’i ndërmarë të gjitha veprimet e nevojshme për organizimin dhe mbajtjen e zgjedhjeve  sipas ligjeve dhe autorizimeve.

 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI