Kuriozitete

Zvicër: Sa është përqindja e makinave mbi 20-vjeçare në qarkullim

Në Zvicër relativisht ka një numër të automjeteve që janë vit i prodhimi prej 20 vjetësh ose më shumë, sipas të dhënave të Eurostat, transmeton albinfo.ch.

Zvicra pa dyshim se është një nga shtetet që veturat elektrike dhe ato të modeleve të reja janë në top, mirëpo ka një numër relativisht të lartë të veturave të vjetra deri në 20 vjet.

Zakonisht të tilla vetura janë më shumë viset malore të Zvicrës.

Më poshtë mund të shihni statistikat lidhur me veturat e vjetra në qarkullim.