AT Balkani

Zvicra promovon marrëdhënie të mira fqinjësore të Kosovës me rajonin

Shteti i Zvicrës promovon marrëdhënie të mira fqinjësore, paqe dhe siguri në Kosovë dhe në rajon më të gjerë, përcjell albinfo.ch.

Partneri ynë “The HALO Trust” ka qenë vazhdimisht e angazhuar për një Kosovë pa mjete shpërthyese.

Çdo pajisje shpërthyese e pastruar, e cila mbeti nga konflikti, është potencialisht një jetë e shpëtuar në të ardhmen, shkruhet në faqen e Ambasadës së Zvicrës në Kosovë.

May be an image of 1 person dhe E brendshme

May be an image of 1 person dhe ambiente të jashtme

 


LAJME INTERESANTE NGA INTERNETI