Shqipëria

24 nxënës shqiptarë pranohen për studime në Amerikë

24 nxënës të shkollave të mesme u përzgjodhën për të marrë pjesë në programin e shkëmbimit dhe studimit rinor Kennedy-Lugar të Departamentit të Shtetit, ka njoftuar Ambasada e ShBA-së në Tiranë.

Nxënësit e përzgjedhur nga mbarë Shqipëria u takuan në Këndin Amerikan në Tiranë për të marrë letrat e pranimit dhe nisur përgatitjet për një vit akademik në Shtetet e Bashkuara, përcjell albinfo.ch.

Përmes një postimi në Facebook, ambasada i ka uruar të gjithë përfituesit.